Bedre anal sex? Køb en butt plug i høj kvalitet

By:

Fler du af og til, at der mangler noget i dit sexliv? Savner du spændingen ved at prøve noget nyt, lige som dengang, du var jomfru, og alt ved sex og erotik var uopdaget land? Så er det aldrig for sent at begynde at eksperimentere med analsex.

Analsex – ikke udelukkende for homoseksuelle herrer

Måske forbinder du, som mange har gjort før dig, analsex og de tilhørende erotiske hjælpemidler som for eksempel butt plugs, med noget, som hører den homoseksuelle verden til. Og i mange år var det da også sådan. Men i takt med, at de seksuelle tabuer brydes ned et for et, åbnes der nye mulighede for heteroseksuelle, og analt sexlegetøj er således ikke længere udelukkende rettet mod et homoseksuelt publikum. Mange heteroseksuelle – især kvinder – er begyndt at eksperimentere med analsex. Og her er butt plugs en rigtig god indgangsvinkel.

Træn dig op til fantastisk analsex med butt plugs

Det kræver nemlig lidt træning, førend man kan kaste sig ud i analsex uden risiko for at komme til skade. Ud over det, at anus ikke er konstrueret til samme belastning som vagina, kan man ufrivilligt komme til at spænde op under samleje, og dermed få skader på lukkemusklen. Dette kan forebygges med butt plugs. Når man er iført en butt plug, træner man anus og rectum til fornemmelsen af analt samleje, og man kan således slappe bedre af. Og anvender man en butt plug under et vaginalt samleje, har det den ekstra behagelige side effekt, at den får vagina til at føles strammere.

Find din butt plug online

Hos Belugi.dk finder du Nordens største udvalg af erotisk tilbehør og sexlegetøj – også til analt brug. Inden for genren analt sexlegetøj finder du butt plugs og andre remedier fra brands så som Alive, Anal Fantasy Collection, Fantasy C-Ringz, Fetish Fantasy Gold, Fetish Fantasy Limited Edition, Fifty Shades of Grey, FUN FACTORY, Icicles, LELO og Ouch!

Posted in: butt plug