Giv dit barn et godt lys på skrivebordet med en bordlampe

By:

Når dit barn sidder og nørkler med lektierne på sit værelse, er det vigtigt, at han eller hun har en god lampe at sidde ved. Lyset er afgørende for, at dit barn ikke kommer til at overanstrenge sine øjne og af den grund får brug for briller. Derfor bør der stå i hvert fald en lampe på det bord, som dit barn sidder og arbejder ved.

Bordlamper kan se ud på mange forskellige måder. Når det er en bordlampe til lektier, bør du have fokus på, at det er en lampe, der ikke kommer til at skinne dit barn ind i øjnene. Så vil han eller hun ikke have lyst til at bruge den. Derudover er det vigtigt, at lampen står ordentligt fast. Det skal ikke være en lampe, der vælter ned, bare barnet kommer til at ryste det mindste til bordet. 

Der findes et utal af steder, hvor du kan købe bordlamper til børneværelset. Et af dem, som du bør overveje, er andlight.dk. Der finder du et stort udvalg. Du kan læse mere om dem på https://andlight.dk/shop/bordlamper-175c1.html 

Hos andlight.dk har de fokus på at sælge designerlamper. Det er selvfølgelig ikke en god ide, at du giver en designerlampe til et lille barn, der kan komme til at smadre den. Et større barn vil derimod sagtens kunne håndtere at have en designerlampe stående på sit værelse. Du behøver derfor bestemt ikke at nøjes med en grim lampe i en dårlig kvalitet, selvom det er en lampe, der skal stå på børneværelset. 

Når det er et større barn, der skal have lampen, er det en god ide, at du har ham eller hende med på sidelinjen, når der skal vælges lampe. Det er sjældent en god ide, at du giver dit barn helt frie tøjler i forhold til at vælge en lampe, men barnet vil helt sikkert også blive ærgerlig, hvis han eller hun slet ikke har noget at skulle have sagt. 

Posted in: bordlamper