Hvorfor vælge en Tesla?

30 juni 2021 Astrid Pedersen

Der er mange gode grunde til at vælge at købe en Tesla frem for en af de andre elbiler på markedet. Først og fremmest repræsenterer Tesla både eksklusivitet og holdbarhed.

Med en Tesla får du en bil som du kan have glæde af i mange år fremover. En Tesla er forsynet med såvel lækkert og elegant design som med state of the art elektronik som ikke bliver forældet lige foreløbig.

Når du køber en Tesla køber du med andre ord kvalitet. Du får en smuk bil med en formidabel motorkraft og en ganske uhørt høj udnyttelse af den tilførte energi.

Du vil ikke fortryde at du valgte en Tesla. En Tesla giver køreglæde og er samtidig blandt de mest sikre biler på vejene. Og så vil alle kunne se at du foretrækker at køre med stil når du glider ned gennem gaden i din smukke og raffinerede Tesla.

Er en Tesla ikke dyr?

Lige som det er tilfældet med alle andre biler som sælges fra nye i Danmark vil en fabriksny Tesla fra statens side være belagt med høje skatter og afgifter. Dette sender priserne på en ny Tesla på himmelflugt.

Det er faktisk ganske urealistisk at forestille sig at anskaffe en Tesla uden at optage et dyrt bil lån. Og er du i en situation som gør at du ikke har lyst til at gældsætte dig yderligere er en spritny Tesla måske ikke en mulighed for dig.

Køb en brugt Tesla – det betaler sig

Dette behøver dog ikke at betyde at drømmen om en Tesla er helt og aldeles udslukt. Du vil nemlig på det danske brugtvogns marked kunne finde et velassorteret udvalg af flotte, brugte Tesla modeller til salg.

Du vil med stor sandsynlighed kunne finde en Tesla i fin og køreklar stand. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder – for eksempel på Biltorvet.dk.

Flere Nyheder