Man kan forsøge at skifte rundt på dørene derhjemme

10 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Hvis man står og mangler en dør til hjemmet, så tager man selvfølgelig ud at køber en, eller man køber den over nettet, hvor det kan anbefales at gøre dette fra Klarwindows.co.uk.

Men det kan jo også tænkes, at man rent faktisk har nok med døre, men man synes ikke, at de lige passer dér, hvor man satte dem op i sin tid, eller hvor de sad, da man købte boligen.

Dog er det måske også lige lidt voldsomt, at man går ud at køber nye døre, hvis man har nok af dem, og de ligefrem er nye og eventuelt købt fra samme sted, som vi lige gav en anbefaling til.

Hvis man er heldig, så er rummene sådan fordelt i hjemmet, at der ikke er megen højdeforskel med videre, så man rent faktisk kan afmontere dørene og skifte dem ud fra de positioner, som de sidder i.

Selv denne finte kan ende med, at man får et nyt syn på ens hjem og indretning, fordi man ganske enkelt bare udskiftede nogle døre rundt.

image

Gamle dyre nye steder giver nyt indtryk

Som sagt er det måske ikke lige i et gammelt bondehus, hvor væggene er skæve efter mange årtier og måske århundreder, hvor huset har sat sig, så indgangspartierne er meget individuelle og skæve, som man elsker for sin charme.

Men mange nye hjem kan man sagtens prøve at se, om man kan lave den finte ved.

Måske skal man så lige tilpasse hængslerne, eller man skal slibe lidt af en dør, så den kommer til at passe helt præcist.

Selvfølgelig kan man ikke tage en skillevæg og bruge den som hoveddør, så det skal mere være de forskellige døre, som man bruger ind til værelser eller til at dele rum op med.

Det kan ende med at give en helt ny opfattelse af ens hjem.

Flere Nyheder