Nogle typiske reparationer man skal lave med sit badekar

29 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er sådan nogle typiske skader, som man ser på badekar, hvor man har ridser, skrammer og brugsspor, hvilket afspejler sig i kalkaflejringer, som man ikke altid lige selv kan fjerne med de midler, man har derhjemme.

Det er nok den slags, som langt de fleste kommer til at opleve, hvis de har et badekar, som de bruger med jævne mellemrum.

Her er løsningen at se på sådan noget som emaljering af badekaret, som du kan læse mere om her: https://www.emaljespecialisten.dk/badekar-reparation/

På den måde får man det flotte udseende tilbage på badekaret, som man husker det, som da man købte det eller fik det installeret.

Men der kan jo også være andre reparationer, som man skal have lavet med ens badekar, der ikke handler om det, som vi lige har beskrevet.

Andre velkendte reparationer på ens badekar

Har man sådan et fristående badekar, så kan det være fødderne på det, som der er gået i stykker, hvor man skal have udskiftet et enkelt eller flere af dem.

Om badekaret er fristående eller støbt ind i selve badeværelset med fliser og så videre, så det er en del af rummet, så kan problemet også være, at man har problemet med afløbet, eller at brusehanen ikke sender vandet ordentligt igennem, fordi denne er kalket til.

Ellers kan det være blandingsbatteriet, som der er ved at være godt brugt, så man er nødt til at have et nyt, der er lettere at indstille og dreje.

Det kan også i tilfældet med badeværelset med fliserne være en flise eller flere, som der er knækket, og her er en emaljering ikke nok, hvorfor man er nødt til at udskifte disse fliser.

Et andet problem er måske den holder, man har til sæbe og andet, som der er rustet i stykker eller bare generelt gået i stykker, så man skal have en ny.

Flere Nyheder