Opgrader jeres volleyspil med et ordentligt beachvolleynet

28 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Jeres gruppe er måske startet ud med at spille volley på stranden for sjov, eller I er begyndt inde i en hal, hvor I måtte nøjes med et badmintonnet eller lignende til at kunne spille, fordi stedet eller I selv ikke lå inde med et egnet net, der var beregnet til spillet.

Det var egentlig fint til at starte med, men med tiden har I opdaget, at I virkelig holder af det her spil, fordi det både er sjovt, men også fordi I kommer ud at røre jer, og I kan mærke, det styrker jeres bånd sammen, når man ikke lige har så meget tid eller overskud til at ses så ofte ellers.

Desuden har I lagt mærke til, at der kommer folk til, så I spiller mange sammen, og nogle gange må folk endda stå i kø for at være med, eller man må begynde at udskifte folk.

Det er vist ved at være på tiden, at man opgraderer og opdaterer det her volleyboldspil.

beachvolleynet

Et beachvolleynet hører sig til, når man skal spille volley

Så der bliver investeret i et godt beachvolleynet, og det gør en markant forskel med det samme, for I kan godt mærke, I så har spillet under ringere forhold, men det har bare styrket jeres teknik, så I nu hurtigere kan spille bedre.

Det tiltrækker også opmærksom fra andre hold, der er semi-professionelle, så der kommer en snak op om at lave en mindre officiel turnering for hold.

Det bliver så til en mere seriøs snak, hvor man får stablet sådan en turnering på benene med sponsorater, flere hold, publikum og mere til.

Faktisk bliver det et mindre tilløbsstykke gennem årene, som folk ser frem til at deltage i eller overvære.

Og det startede mere eller mindre alt sammen med, at I anskaffede jer et beachvolleynet.

Flere Nyheder