Tid til at stoppe med at lave SQL kurser?

16 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Tid til at stoppe med at lave SQL kurser?

Hvornår ved man egentlig, at man er parat til at stoppe med at undervise i SQL-kurser?

Det er jo ikke nødvendigvis fordi, at firmaet, hvor man er tilknyttet, har interesse i at lukke ned. Det går faktisk godt, man vækster og ekspanderer, så det går heldigvis i den rette retning, synes man selv, når man mødes som ledelse, chef og bestyrelsesformand.

Men som enkeltstående underviser synes man måske, at den udvikling peger i en kedelig og forkert retning, der ikke passer til firmaets værdisæt, eller hvordan man selv mener, at man bedst kan tilbyde kurser i SQL.

Desværre mener de andre undervisere så blot – overordnet set – at udviklingen går i en god retning, og så står man måske alene med sin sag.

Problemet ligger nemlig måske mere ved en selv end hos de andre, for alle tal viser, at firmaet går i den rigtige retning, og man står egentlig selv med en opfattelse af, at alting altid har været gode, og man burde fortsætte sådan – men ingen andre undervisere deler den opfattelse.

Faktisk har man godt lagt mærke til ved sig selv, at man synes, de opdateringer til programmer såsom SQL er for bøvlede at sætte sig ind i, at de ikke gør noget godt i forhold til den sidste opdatering, og at man faktisk bare bliver ved med at undervise i en ældre version, selvom man er blevet påbudt at komme videre.

Man opdager også, at man glemmer ting ved tavlen, at rette opgaver og så videre, og når nogle kursister spørger ind til noget nutidigt, så affejer man det med, at det ikke er vigtigt, selvom det ærlige svar er, at man ikke kender svaret, fordi det er for moderne til en.

Dette afspejler sig også i den feedback, der bliver givet til en, og det viser sig da også, at flere og flere kursister helst ikke vil undervises af en.

Måske er det tid til pension?

Vil du derimod have et godt og opdateret kursus i SQL, så skal du ikke lede længere end hertil: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/sql

 

Flere Nyheder