Videoovervågning til private og virksomheder

14 april 2021 Astrid Pedersen

I denne tid er overvågning på alles læber. Nogle mener at videoovervågning repræsenterer et indgreb i privatlivets fred og vores personlige frihed. Og så er der dem som bruger videoovervågning som et essentielt led i effektiv forebyggelse af kriminalitet – for eksempel i form af indbrud eller hærværk. Dette gælder såvel private bolig ejere som virksomheder og organisationer.

Overvåg din virksomheds lokaler med videoovervågning

Råder din virksomhed over lokaler som ligger isoleret – for eksempel lagerlokaler, produktions lokaler eller måske en trælast handel – kan det godt være vanskeligt at sikre sig imod ubudne gæster.

Selv om området er hegnet ind, og selv om du måske får besøg af en vægter i ny og næ, kan du aldrig helt sikre dig imod indbrud og hærværk. Derfor der der en vis ræson i at lade i hvert fald dine udendørs arealer overvåge ved hjælp af overvågningskamera. Med synligt opsatte overvågningskameraer samt tydelig skiltning som angiver disse tilstedeværelse vil du kunne skræmme de fleste misdædere fra at gennemføre deres forehavende.

Skulle der alligevel forekomme indbrud eller hærværk vil du med dokumentationer fra din videoovervågning kunne hjælpe politiet med opklaringen og pågribelse af gerningsmændende. Og dit forsikrings selskab vil også sætte pris på dokumentation for indbrud eller hærværk når du skal have udregnet en forsikrings sum.

Beskyt dit private hjem med synligt opsatte overvågningskameraer

Også dit private hjem kan beskyttes mod ulovlig indtrængen ved hjælp af videoovervågning. Hvis du sætter kameraer op samt tydelig mærkning nær alle indgangs partier i din bolig vil du, på samme måde som oven for beskrevet, kunne implementere en skræmmetaktik som holder de fleste tyveknægte fra døren. Dette er et vigtigt element i forbindelse med forebyggelse af indbrud, og vil som sådan blive applauderet af de fleste forsikrings selskaber.

Du kan finde et stort udvalg af udstyr til videoovervågning på dkkamera.dk.

Flere Nyheder